Gloves
Travel Gear
Trolleys

Wachtwoord vergeten  Wachtwoord vergeten
Indien u uw wachtwoord bent vergeten, vult u dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een email met uw nieuwe wachtwoord
E-Mail Address:
0 artikelen
Ik wilde een hybride met 24 of 25 graden, maar niet te duur. Op internet bij Golfclubtrader een paar clubs gezien, die wat prijs en conditie aantrekkelijk leken. Na aanbeveling van mede-golfers besloten om bij mijn eerste aankoop naar Uithoorn te rijden en zelf te zien wat voor bedrijf het is. Prima (engelstalig) te woord gestaan. Van de 3 clubs, die ik had uitgezocht werd deze (de goedkoopste) mij aanbevolen. De club was werkelijk z.g.a.n. en de prijs-kwaliteit was dik in orde. Kortom zeer positieve ervaring!
02/06/2021
Rene Besselink
Hendrik-Ido-Ambach
Prima zoals gewoonlijk 👍
27/05/2021
Gerlof Groenewoud
Krommenie
fantastisch goede servies
27/05/2021
Gerben Meershoek
Heerde
Prima en plezierige service
11/04/2021
Hans Visser
Eemnes
Order is netjes afgehandeld. Ik heb na de order nog een vraag gesteld om zaken te veranderen. Nooit iets op gehoord. Dat is jammer.
01/04/2021
Maarten Ketelaars
Heeswijk-Dinther
Opnieuw uitstekende service