Over Ons
Na in 2003 vanuit de garage van een normaal woonhuis te zijn begonnen als eerste internetwinkel in Nederland gespecialiseerd in de aan- en verkoop van gebruikte en demo golfclubs, is Golf Club Trader inmiddels uitgegroeid tot hét adres voor de Nederlandse golfer die niet perse het laatste (dure) model golfclub in zijn of haar tas hoeft te hebben. Wij verkopen behalve gebruikte golfclubs van alle bekende merken (onder andere verkregen door inruil) ook demo golfclubs en nieuwe golfclubs van overjarige series die inmiddels uit productie zijn.

Nieuwe golfclubs waar één rondje mee is gespeeld zijn net als een nieuwe auto op het moment dat die de garage uit rijdt direct veel minder waard. Met andere woorden, als u precies weet wat u wil kopen en even geduld hebt, dan kan u deze zelfde set golfclubs of losse stokken voor een veel voordeliger prijs kopen dan nieuw of als ze net uit zijn. Ook als u een losse club nodig heeft omdat u die bijvoorbeeld verloren bent, kunnen wij u wellicht uit de brand helpen.

Als u bij ons clubs ziet die u wilt kopen, dan kunt u indien gewenst uw gebruikte clubs aanbieden voor inruil. Als die er nog goed uitzien en voor ons ook weer verkoopbaar zijn, dan geven wij u daar een realistische inruilprijs voor. En het mooie is dat u thuis via onze website meteen al kunt zien wat onze inruilprijs zal zijn.

Vanwege onze manier van werken hebben wij uiteraard geen vast assortiment in huis maar op onze website kunt u altijd zien wat wij in voorraad hebben. Bij ons geldt OP=OP, dus als u iets ziet wat u bevalt, twijfel dan niet te lang!

Op onze leveringen geldt een garantie van 12 maanden en geleverde clubs kunnen binnen 7 dagen worden geretourneerd mits deze in dezelfde conditie verkeren als bij aankoop.

U heeft bij ons de keuze om via onze webshop te bestellen waarna uw bestelling tegen verzendkosten of onder rembours aan u wordt verstuurd, of u kunt persoonlijk bij ons in Uithoorn langskomen om uw bestelling op te halen of om ter plekke ons complete aanbod te bekijken.
Bel ons nu voor clubadvies:
0297-269874
Opening Times
Zaterdag: 10.00 tot 15.00
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11.00 tot 16.00
Woensdag: 11.00 tot 16.00
Donderdag: 11.00 tot 16.00
Vrijdag: 10.00 tot 15.00
Het Magazijn Contact Over ons Clubadvies Conitiegids Golfclubs verkopen Terms (Returns and Delivery) Privacy Policy