Product not found!

Onze prijs: €0.00
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
From 38 customer reviews
Specification
Merk:
Club:
Loft:
Artikelnummer:
ST
Dit product is op voorraad in onze winkel in Uithoorn
Dit product is op voorraad in onze winkel in Uithoorn
12 Maanden Garantie

Altijd 12 maanden garantie, en een 7 dagen geld terug beleid.

Bestel nu voor bezorging op 21/04/15
Koop
Customise Your Club
Club Grip
Shaft Extension

Golfclubtrader.nl kan vanaf nu alle clubs verlengen en regrippen. Selecteer hieronder de gewenste nieuwe grips en lengte.

Golf Pride DD2 White Black
Golf Pride Tour Velvet Ladies
Golf Pride Tour Velvet
Golf Pride Tour Velvet Ladies
Lamkin Crossline Over Size
Golf Pride Tour Velvet Jumbo
Golf Pride Multi Compound White/Black Mid Size
Golf Pride Multi Compound Red/Black
Golf Pride Multi Compound White/Black
Please choose your extension:
Select These Customisations
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
Club is met zijn loft van 23 graden precies wat ik zocht als vervanging van mijn ijzer 4. Club ziet er uit als nieuw en ik kan er weer een aantal jaren plezier van hebben en dat voor minder dan de helft van de nieuw prijs.
Wedge in prima staat.
Perfecte jas
Erg fijne club om mee te slaan
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
Geheel volgens de informatie, geen teleurstelling
Fantastic Club, I absolutely recommend the Cobra Baffler range. This Driver is easy to hit, and Long!! And Great Price.
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
Effe wennen, maar uiteindelijk een prima keuze. 10-15 meter extra.
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
De eerste kennismaking gehad en 18 holes gelopen waarvan meer dan de helft afslagen met deze driver. Richting vaak goed, en afstand zeker iets verder dan met mijn vorige driver. Goed begin !!
Schoenen zien er goed uit. Nog niet gebruikt, zijn voor de komende zomer.
De club is naar verwachting en ben zeer tevreden goede prijs/kwaliteit verhouding
Prijs kwaliteit OK
Goede prijs kwaliteits verhouding
Uitstekende hybrid. Speelt erg gemakkelijk, ver en vooral recht!
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
Mankeert na nieuwe grip niets aan dezeclub.
Zitten soepel
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
Mooie trolley die precies aan mijn wensen voldoet. Heel eenvoudig in en uit te klappen. En niet te zwaar. Niet echt compact maar wel makkelijk mee te nemen. De prijs was bij Golfclubtrader weer tientjes lager dan bij de concurent
Uitstekend
Uitstekende schoenen. Lopen erop als pantoffels.
Brilliant Fairway Wood, Looks good, sounds good. Easy to Hit, and you can hit it almost as far as your Driver!!
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
Een prima club. Speciaal gekocht vanwege de wijzigingsmogelijkheden van de loft. Cobra staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding die bij andere merken nog wel eens ver is te zoeken. Overigens was de bestelde club binnen een dag keurig thuis bezorgd.
Comfortable, and Long lasting. Good Gloves.
Very light/comfortable, and warm, and effective.
Super lekkere zachte slijtvaste bal, putt lekker , betaalbaar . bizar detail ballen net binnen gekregen sla zondags een eagle op een par vier en als je denkt dat lukt nooit meer het paas weekend maandags een hole in one nu lid van de bols club weet niet zeker of dat in de bal zat ;-)
Mijn beoordeling betreft een tolley en die is uitstekend
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
Goede prijs/kwaliteit verhouding voor deze club
Duidelijk advies inzake gebruiksmogelijkheden. Na stresstest op de baan tijdens een Q-wedstrijd, ben ik bijzonder tevreden over de club. Nu nog regrippen (dikker). Mijn dank.
filled rating starfilled rating starfilled rating starfilled rating star
Moet nog wel even wennen, maar zal ongetwijfeld goed komen
Makkelijk te slaan vanaf de tee,vanaf de fairway wat moeilijker.Slaat echt verder dan mijn oude razr fit houten 3. Nieuwe club voor een goede prijs omdat de club inmiddels al 2 jaar oud is.

Bestel nu voor bezorging op 21/04/15

Bij elke club die je aanschaft een 'Niet goed - Geld Terug' garantie van 7 dagen.
Als je niet volledig tevreden bent met hoe ze spelen, stuur ze dan gewoon terug dan geven wij je je geld terug.

• De clubs moeten teruggestuurd worden binnen zeven werkdagen na ontvangst.
  • Wij betalen dan de volledige aankoopprijs terug.
  • Wij behouden het recht voor om een bedrag in mindering te brengen op de vergoeding wanneer de clubs in duidelijk slechtere conditie worden geretourneerd.
  • Kosten voor het retourneren worden niet vergoed.

Garantie

Wij garanderen dat, bij normaal gebruik, gedurende 12 maanden vanaf de aankoopdatum, met dien verstande dat de club niet is misbruikt, veranderd, beschadigd, niet verkeerd gebruikt is of er op een andere manier schade is aangebracht door gebruik of onachtzaamheid van de klant.
Wanneer er een gebrek optreedt gedurende de garantieperiode van het product en je aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet, dan zullen wij, naar eigen goedvinden

• Het gebrek repareren
  • Het product vervangen met vergelijkbaar product wanneer zelfde niet voorradig is.
  • De aankoopprijs vergoeden, waarbij een redelijk bedrag voor de devaluatie in mindering wordt gebracht.
Recently Viewed Products